ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

H Μις Ιράκ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ!


H Μις Ιράκ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ!
Απειλές δέχθηκαν οι βασίλισσες της ομορφιάς του Ιρακ και του Ισραήλ μετά τη δημοσίευση selfi φωτογραφιών στο Instagram, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και ειρήνης.
Η οικογένεια της ιρακινής διαγωνιζόμενης στα καλλιστεία Miss Universe αναγκάστηκε να
εγκαταλείψει τη χώρα, μετά από απειλές για τη ζωή τους, για τη δημοσίευση φωτογραφιών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την Μις Ισραήλ και για το μόντελινγκ της Μις Ιράκ με μπικίνι.
Η Μις Ιράκ, Σάρα Ιντάν, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και η υπόλοιπη οικογένειά της έφυγε από το Ιράκ, ανέφερε η Μις Ισραήλ, Αντάρ Γκάντελσμαν, στο Hadashot Νews.


Η Γκάντελσμαν είπε ότι έχει κρατήσει επαφή με την Ιντάν από το διαγωνισμό και ότι οι δύο γυναίκες έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στο Τόκιο το Νοέμβριο, οι δύο γυναίκες ανέβασαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η Ιντάν σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και τη Μις Ισραήλ»


Η Μις Ισραήλ ανέφερε ότι η Ιντάν δεν έχει μετανιώσει για τη δημοσίευση των φωτογραφιών.
 «Το έκανε για να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι δυνατό να ζήσουμε μαζί» είπε. «Προκειμένου ο κόσμος να δει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και, στην τελική ότι είμαστε και οι δύο άνθρωποι» πρόσθεσε.
Η Ιντάν δεν αφαίρεσε τη φωτογραφία από το λογαριασμό της στο Instagram. Σύμφωνα με τους Times of Israel, τον προηγούμενο μήνα υπερασπίστηκε τη φωτογραφία με ένα ποστ στα Αραβικά στο Instagram γράφοντας: «Θέλω να τονίσω ότι ο σκοπός της φωτογραφίας ήταν απλά και μόνο για να εκφράσω την ελπίδα και την επιθυμία για ειρήνη ανάμεσα στις δύο χώρες».
νέφερε ότι η φωτογραφία δεν είχε σκοπό να δείξει υποστήριξη στην ισραηλινή κυβέρνηση και απολογήθηκε αν ήταν επιβλαβής στην Παλαιστινιακή υπόθεση.



 http://www.govastileto.gr/lifestyle/h-mis-irak-anagastike-na-egatalipsi-ti-xora-meta-ti-selfie-me-ti-mis-israil/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου